Steeds bewuster leven geeft een gevoel van vrijheid, een gevoel waar je zelf mag bepalen wat, hoe en waarom je iets doet. Het besef dat wie je bent helemaal oké is.

Hi, ik ben Anneloes

Steeds bewuster leven geeft een gevoel van vrijheid, een gevoel waar je zelf mag bepalen wat, hoe en waarom je iets doet. Het besef dat wie je bent helemaal oké is.

Ik geloof dat ik nooit echt begrepen heb waarom we bepaalde vakken niet kregen op school.

Het hebben over gevoelens en emoties, daar was geen ruimte voor. Het hoorde immers zo te gaan. Op latere leeftijd dacht ik een prima baan te hebben in de HR wereld, maar ook dat was ik gaan doen omdat het in lijn der verwachting lag.

Rond mijn 28e ontdekte ik wat een gezonde leefstijl met je doet. Niet alleen voeding, maar ook beweging, ontspanning, overtuigingen en patronen bleken invloed te hebben op hoe ik me voelde.

Dit moesten ook de twintigers weten waar ik destijds mee werkte. Na de twee jarige opleiding tot Holistisch Leefstijlcoach is dat precies wat ik al jaren doe en wíl doen.

Naast dat ik millennials begeleid, run ik My Little Ritual en ben ik moeder van twee te gekke kinderen van 6 en 9.

Geluksmomenten

De zon. De geur van vuur. Huilen van het lachen. Alleen zijn. Ouder worden. Zomaar een paar dingen waar ik (bijna) dagelijks echt gelukkig van word.

Ben ik me daar altijd bewust van geweest? Zeker niet. Maar sinds die bewustwording is mijn leven een stuk mooier geworden. Steeds bewuster leven geeft een gevoel van vrijheid, een gevoel waar je zelf mag bepalen wat, hoe en waarom je iets doet.

Laat dat nou ook mijn streven zijn met jou.
In kaart brengen wat jij écht belangrijk vindt, en hoe jij weer in jezelf gaat geloven, voorbij alle onzekerheden.

Meer info? Neem vrijblijvend contact op!

Begeleiding met humor en een liefdevolle blik

Met een scherpe intuïtie kan ik zien en voelen wat er speelt. Ik zorg dat je weer tot rust komt en dat je durft te reflecteren op jouw leven. Hierbij stel ik die spannende vragen die misschien wel wat confronterend kunnen zijn.

Op een lichte en warme manier komen we bij de kern. Met wat humor en een liefdevolle blik gaan we jouw doel tegemoet. Het is mijn missie om jouw leven een stukje lichter te maken.

Bel je me voor een kop koffie?