Steeds bewuster leven geeft een gevoel van vrijheid, een gevoel waar je zelf mag bepalen wat, hoe en waarom je iets doet. Het besef dat wie je bent helemaal oké is.

Hi, ik ben Anneloes

Steeds bewuster leven geeft een gevoel van vrijheid, een gevoel waar je zelf mag bepalen wat, hoe en waarom je iets doet. Het besef dat wie je bent helemaal oké is.

Als ik één vak op school zou mogen introduceren dan zou het over een gezonde leefstijl gaan. Om jongeren hiermee bewust te laten worden hoe alles verbonden is. Hoe ademhaling, gezonde voeding, genoeg beweging en veel ontspanning zorgen voor de beste versie van jezelf. Ik zou laten zien hoeveel invloed jouw (denk)patronen, externe prikkels en je omgeving op je hebben. En dat het wél mogelijk is om anders te gaan denken, spreken, handelen en je hierdoor beter te gaan voelen. Met de nadruk op voelen, want dat is iets wat we over het algemeen te weinig doen.

Met mensen werken heb ik altijd gedaan én geweldig gevonden. Lang heb ik een fijne baan in de HR wereld gehad totdat ik erachter kwam wat een gezonde leefstijl met je doet. Een gezondere manier van leven, zowel mentaal als fysiek, veranderde mijn leven positief op verschillende gebieden. Dit moesten ook de twintigers weten waar ik destijds mee werkte. Na de twee jarige opleiding tot Holistisch Leefstijlcoach is het mijn doel om deze groep bewust te laten worden van alles wat ze doen.

Naast dat ik millennials begeleid, run ik My Little Ritual en ben ik moeder van twee te gekke kinderen van 7 en 9.

Geluksmomenten

De zon. De geur van vuur. Huilen van het lachen. Alleen zijn. Ouder worden. Zomaar een paar dingen waar ik (bijna) dagelijks echt gelukkig van word.

Ben ik me daar altijd bewust van geweest? Zeker niet. Maar sinds die bewustwording is mijn leven een stuk mooier geworden. Steeds bewuster leven geeft een gevoel van vrijheid, een gevoel waar je zelf mag bepalen wat, hoe en waarom je iets doet.

Laat dat nou ook mijn streven zijn met jou.
In kaart brengen wat jij écht belangrijk vindt, en hoe jij weer in jezelf gaat geloven, voorbij alle onzekerheden.

Meer info? Neem vrijblijvend contact op!

Begeleiding met humor en een liefdevolle blik

Met een scherpe intuïtie kan ik zien en voelen wat er speelt. Ik zorg dat je weer tot rust komt en dat je durft te reflecteren op jouw leven. Hierbij stel ik de vragen die misschien wel wat confronterend kunnen zijn.

Op een lichte en warme manier komen we bij de kern. Met wat humor en een liefdevolle blik gaan we jouw doel tegemoet. Het is mijn missie om jouw leven een stukje lichter te maken.

Bel je me voor een kop koffie?